GINOP-1.2.1-15-2015-00036

Eszközállomány bővítés és kapcsolódó telephely fejlesztés a VASS-NYAKAS Kft.-nél

Kedvezményezett neve: Vass - Nyakas Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Támogatás összege: 70 635 807 Ft
Támogatás mértéke: 45 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A VASS-NYAKAS Kft. 2001. júliusában kezdte meg működését, elsősorban acélszerkezetek gyártásával foglalkozik.
A társaság fő tevékenysége a fémszerkezet gyártása, ennek keretében mint generálkivitelező is tevékenykedik. Az acélcsarnok gyártási és szerelési munkák terén számos referenciával rendelkezik mind a mezőgazdasági és ipari jellegű csarnokok, mind pedig az inkobátor -és irodaházak területén.
A folyamatosan növekvő megrendelések tették szükségessé a jelen projekt keretében megvalósuló kapacitásbővítést.

A projekt fizikai megvalósítása során beszerzésre kerül 1 db lengőlapos hosszúél-hajlító gép, 1 db letekerőállvánnyal egybeépített táblásító gép, valamint 1 db „Z” és „C” szelemen elkészítésére alkalmas dupla görgősoros gépsor. A gyártási kapacitás folyamatosságát biztosítandó kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés is megvalósul.

2016. I. félév:

Letekerőállvánnyal egybeépített táblásító gép

Lengőlapos hosszúél-hajlító gép

2016. II. félév:

„Z” és „C” szelemen elkészítésére alkalmas dupla görgősoros gépsor

Telephely korszerűsítése és funkcióváltása

2016. november 16.

A projekt tényleges befejezése a „Z” és „C” szelemen elkészítésére alkalmas dupla görgősoros gépsor üzembe helyezésével megtörtént. A próbaüzem során a berendezések kifogástalanul működtek, így megkezdődhet a legmagasabb vevői igényeket is kielégítő gyártási folyamat.

Az új eszközök beszerzése lehetőséget nyújt új megrendelések teljesítéséhez, ezzel újabb piaci részesedést szerezve. A projekt megvalósítását követő új megrendelések segítik a Vállalkozást árbevétele növekedése mellett a meglévő munkahelyeinek megtartásában, és öt új munkahely teremtésében is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 2016.04.01. – 2016.11.16. között valósult meg.

Állásajánlatok